نخستین رویدادِ حقوق شهروندی، چشمانداز روشن کارآفرینی با حضور هشت گروه برتر شرکتکننده برگزار شد.
ستاد مرکزی علمی کاربردی خانه کارگر، میزبان «رویداد حقوق شهروندی چشمانداز روشن کارآفرینی» با حضور نمایندگان سه قوه، مسئولان حوزه کارآفرینی و حقوق شهروندی و هشت گروه منتخب بود.
سیده حمیده زرآبادی : فضای مجازی و پیشرفتهایی که در حوزه ارتباطات وجود دارد باعث شده است که ما مدلهایی جدیدی در حوزههای متفاوت داشته باشیم. این مدلها در همه حوزههای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و....تغییر کرده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: نیاز جامعه به ایدههای خلاق برای رشد و توسعه کشور است و با پیشرفت تکنولوژی درواقع مدلهای کارآفرینی ما نیز تغییر خواهد کرد و ما نیازمندیم با همان سرعتی که تکنولوژی در حال پیشرفت است، پیشرفت کنیم و مدلهایی متناسب با تکنولوژیهای زمان خود را ارائه دهیم.
وی افزود: بحث حقوق شهروندی نیز به وسیله برقراری عدالت بین افراد مختلف تحقق مییابد که با روشهای نوین چه به وسیله کارآفرینی چه بحثهای فرهنگی و اجتماعی، تکنولوژی این اجازه را به ما میدهد که این عدالت برقرار شود چون به نحوی همه تصمیمسازیها و تصمیمگیریها به صورت الکترونیکی صورت میگیرد و با پیشرفتهتر شدن، دخالت انسانها کمتر و کمتر میشود.
زرآبادی یادآور شد: من فکر میکنم در این رویداد اگر کارهایی که برای کارآفرینی انجام شده است بر مبنای حقوق شهروندی باشد و در بحث برقراری عدالت نیز نقش موثری داشته باشد، شاید رویداد با نام حقوق شهروندی چشم انداز روشن کار آفرینی در انتها نیز بتواند معنای خود را برساند. اگر کارآفرینی براساس روشهای نوین داشته باشیم، این حداقلهای حقوق شهرندی قطعا انجام خواهد شد.
وی در انتها خاطرنشان کرد: امیدوارم در انتهای این رویداد بتوانیم ایدههای خوبی در حوزه کارآفرینی و حقوق شهروندی داشته باشیم.